Home       oVER ONS       aUTOBANDEN      mOTORBANDEN      wINTERBANDEN      vELGEN      Contact


 

AUTOBANDEN

Een autoband is voor de meeste mensen een noodzakelijk iets om onder de auto te hebben. De banden van uw auto spelen een cruciale rol bij uw eigen veiligheid en die van anderen. Wanneer u veilig en comfortabel wilt rijden, zijn goede banden een vereiste. De band vormt immers het enige contact met het wegdek. U moet hier dus te allen tijde op kunnen vertrouwen. Banden zijn er in allerlei soorten en maten. De ontwikkeling van een betere rubbersamenstelling, de toepassing van het modernste karkasmateriaal en de aandacht die het loopvlak gekregen heeft leidt tot de conclusie dat een moderne band werkelijk een hightech product is:


- Lager brandstofverbruik.
- Het geluidsniveau is gedaald.
- De slijtage is sterk verminderd.
- Het stuurgedrag is sterk verbeterd.
- Het comfort van de banden is sterk toegenomen.

Wij leveren zowel nieuwe banden en tweedehands exemplaren.

Prijs/kwaliteit

Dat de prijs van een band een belangrijk koopargument voor u is, staat als een paal boven water. Toch wordt de kwaliteit en deskundige advisering steeds belangrijker. U kunt bij ons terecht voor goed en eerlijk avies.

Onderhoud
U kunt natuurlijk bij ons terecht voor de aanschaf van nieuwe banden of velgen, maar het onderhouden van uw banden is minstens zo belangrijk. Controleer regelmatig uw bandenspanning of kom langs om uw banden te laten controleren op slijtage.

2dehandsautobanden.nl heeft voor u vele merken nieuwe en gebruikte autobandenbanden In elke gewenste maat, tegen zeer scherpe prijzen. Graag helpen wij u om de juiste keuze te maken. Uiteraard monteren en balanceren wij de banden ook voor u.
 

 

 

Webdesign: W.J. Profijt